YhteistyökumppanitKalaliike H. Kuha on harjoittanut kalan vähittäismyyntiä, kalanjalostusta ja kalanjakelua jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Jalostamo ja eineskeittiö valmistaa joka päivä mitä herkullisempia kalatuotteita ja leivonnaisia arkeen ja juhlaan.

IIN MAJAKKA

Nelostien varrella, Iin jokisuun tuntumassa sijaitsee idyllinen täydenpalvelun kalakauppa, Iin Majakka. Majakassa on tarjolla tuoretta kalaa ympäri vuoden. Sesongista riippuen kalasaaliiksi voi päätyä mm. tuoretta merisiikaa, paikallisten suosimaa merimaivaa tai jopa alkusyksyn suurta herkkua- nahkiaisia. Jos meren Ahti ei ole ollut anteliaalla päällä, on tuoretta kasvatettua kalaa kuitenkin aina tarjolla.


Hulluna Hiihtoon kauppias Mikael Väliheikki on todellinen suksien valinnan ja suksihuollon mestari, jonka työn jälkeen ja apuun voin aina luottaa. Hiihdän vain Mikaelin valitsemilla Madshusin suksilla ja monoilla.


Directora tarjoaa e-Learning -ratkaisuja sekä johtamis- ja viestintävalmennusta, mentorointipalvelua sekä koulutuksia lähes 20 vuoden kokemuksella. Directoran Päivi Lohikoski on tietojohtamisen ja viestinnän asiantuntija, joka pyörittää myös kestävyysurheilufoorumi XC Partya.


Treenaan mieluiten liikuntakeskus Movessa!

Hulluna Hiihtoon

Teen yhteistyötä tukijoideni kanssa monin eri tavoin. Heidän menestyminen on minulle tärkeää. Joskus yhteistyökeikoilla olen päässyt tapaamaan omia idoleitani!

Yhteistyökumppanit

Kalaliike Kuha on pitkäaikaisin tukijani ja arvostan yhteistyötämme todella paljon.
XC Party on ammattivalmentajien, urheilijoiden ja asiantuntijoiden yhteisö, joka järjestää yrityksille ja yhteisöille virkistyspäiviä, sporttileirejä ja verkkovalmennuksia, joissa olen mukana sopimuksen mukaan. Tutustu tarkemmin XC Partyn toimintaan oheisesta linkistä.
XC Party

Haluatko sinäkin mukaan
energiseen joukkoomme?


Oletko kiinnostunut kestävyysurheilusta, laadukkaasta ravinnosta, hyvinvoinnista, kauneudesta, itsensä ylittämisestä ja tietysti hiihdosta? 

Urheilumaailma on hyvä foorumi tuoda tuotteita ja palveluja esiin, ja kertoa terveelliseen elämäntapaan liittyvää tarinaa.

Ota yhteyttä ja keksitään uusia tapoja miten voisimme kulkea yhdessä samaa matkaa, ja kertoa yhteistä tarinaa.

t. Aija 


 Woo®
Copyright (C)2019 Aija Söyrinki All Rights Reserved.
Osumalaskuri: 130731